Andre siger
“Som æstetiker er Heart House det helt rigtige sted for mig,  fordi at der er smukt lige meget hvor jeg kigger hen.

Det er betydningsfuldt for mig, at jeg kan byde mine klienter indenfor i nogle beroligende og ordnede omgivelser, da disse skaber de ydre rammer for det terapeutiske rum.

Mange af mine klienter beskriver, at de nyder klinikkens indretning og at de føler sig mere rolige og positive, når de træder ind af døren.

Udover rammerne er jeg meget tilfreds med den behandling man får som lejer i Heart House. Der er styr på kontrakter, bookinger, rengøring osv., og har man spørgsmål,  får man hurtigt svar.

Der er en stor fleksibilitet og villighed til at alle skal imødekommes og nyde at være her; og dét gør jeg i høj grad.”

– Cand. psych. aut., Anne Elisabeth Traulsen 
“Siden jeg åbnede min praksis i 2017, har jeg holdt fast i Heart House.

Her får man hele pakken – indretningen er smuk og inviterer til ro og selvkærlighed. Kollegaerne er søde og imødekommende.

Beliggenheden er med til at tiltrække klienter fra nær og fjern. Det er så centralt, som det kan blive, men ligger samtidig diskret og roligt.

Og indehaverne er de rareste mennesker, som sikrer en høj grad af service og hjælpsomhed.

Heart House er uden tvivl med til at gøre mit virke som psykolog til en stor fornøjelse. Stedet har mine varmeste anbefalinger.

– Psykolog, Elena Leah, www.ElenaLeah.dk


”Mit budskab er klart: Hvor er jeg GLAD for, at være i Hearthouse.

Der er simpelthen altid rart, varmt, rent, lyst og venligt. En gave for mine kunder og jeg. 

Jeg bemærker altid de små detaljer; den smukke julepynt i december, der gav en helt særlig stemning, de levende orkidéer, hvert rums fine detaljer og altid et rent køkken.

Der er hurtig og kvalificerede svar på mine spørgsmål og en respektfuld og professionel tone blandt alle os, der kommer i huset. Tak for at gøre det til et enestående godt sted at have samtaler. Et åndehul midt i byen.”

– Eva Jakobsen, Organisations,- og ledelseskonsulent, (MPO)/ cand.comm.

Jeg har brugt Heart House’s til min terapi i mere end et år. Det har fungeret rigtig godt. Jeg oplever, at lokalernes skønhed og ro har en positiv effekt på mine klienter. Og mig 😊.

Bookingsystemet fungerer rigtig godt, ligesom at jeg oplever at prisen for at bruge lokalerne er meget rimelig, i forhold til det jeg får igen.

– Psykoterapeut, Christina Stougaard Hansen 


“Heart House er helt klart det bedste sted,  jeg nogensinde har haft klinik og jeg er utrolig glad for at have min hverdag i disse dejlige lokaler, omgivet af søde mennesker.

Hver gang jeg har en ny klient, giver de altid udtryk for, hvor dejligt her er, og i mit job er det jo en meget vigtig ting, at folk føler sig godt tilpas, når de kommer ind til en behandling.

Jeg kan varmt anbefale Heart House.”

– Kraniosakral Terapeut, Kristina Lykke 

Jeg er så lykkelig for jeres smukke, dejlige lokaler. Tak for jeres altid høje service.

– Coach,  Anne Boysen Christensen 

I har simpelthen det skønneste sted.

Jeg anbefaler Heart House til alle på min vej der kan få glæde af jeres sted.

– Mariejo Sofia Toft 

“Det er en fornøjelse at arbejde i Heart House. Jeg føler mig velkommen og godt tilpas, hver gang jeg træder ind af døren og det gør mine klienter også.

Der er sådan en dejlig stemning, skabt dels af den lækre indretning og dels af den gode energi der fylder hele huset hver dag i kraft af de søde mennesker der bruger det.

Jeg anbefaler Hearthouse på den varmeste til enhver der leder efter smukke, gode lokaler til en fornuftig pris.”

Anja Steensig ♥


  “Bare det at træde ind i Heart House er healende. “Hvor er her dejligt”, siger folk når de træder ind i entreen. Og det er her… så dejligt!

Lyst, blødt, varmt, trygt og stille…. de perfekte rammer til fordybelse på alle planer. Pulsen sænkes, roen indtræffer og bevidstheden øges når Heart House energi favner én. Velkommen ind i hjertevarmen.

Det er helt unikt og meget trygt at være her. 1000 healinger er det blevet til på de 20 måneder jeg har været en del af huset.

Det er en perle midt i byens travle navle, hvor tid forsvinder og det høje tempo nede fra strøget viger sin plads for den kompakte ro og nærende stilhed huset bærer. Heart House er et sted med hjertevarme og ro.

Som behandler har jeg været ovenud taknemmelig for at kunne have inviteret klienter ind i de skønne rammer Heart House.

Tusind tak for at have skabt de perfekte rammer at invitere mennesker ind i.”

– Diane Soa, Healer 

”Det er ganske fantastisk at være hos Heart House. Både behandlingslokaler og ventearealer er virkelig lækre og smukke og der er altid rent og pænt.

Langt de fleste af mine klienter komplimenterer faktisk indretningen når de ankommer. – Dette er dejligt, da jeg som behandler føler, at omgivelserne jeg modtager mine klienter i, og giver mine behandlinger i, også repræsenterer mig.

Beliggenheden er super central midt på Strøget, hvilket de fleste klienter synes er rigtig rart, i forhold til offentlig transport, og at det er en område de kender. Og selv om vi er midt i byen, er der helt fredeligt og roligt, da huset er trukket en smule tilbage fra Strøget I en hyggelig gård.

Jeg har altid følt mig utrolig godt modtaget og man får altid et smil og et kærligt ord med på vejen og jeg er altid blevet mødt med fleksibilitet og imødekommenhed. Der er stor respekt internt, behandlerne imellem.

Mine bedste anbefalinger til Heart House.“ 

– Kranio sakral terapeut, Julie Laier 

“Jeg har nu gennem nogle år haft fast lokale i Heart House, og at træde ind i Heart House er som at træde ind i en oase af ro, hygge og tryghed…

Heart House har det hele, både i forhold til den smukke indretning, men også i forhold til de mange søde mennesker der har sin gang her. I Heart House hjælper vi hinanden og passer godt på stedet.

Udlejerne har med deres fantastiske og skønne personligheder skabt et helt unikt klinikfællesskab, og også klienterne bemærker den smukke indretning og den gode og hjertevarme stemning, der hersker her i hjertet af København.

Heart House lever 100% op til sit navn…..Heart House – Where the heart is.”

Susan Wæver 

“Heart House er smukt og meget præsentabelt. Roligt, stille og lyst 
og udlejer er imødekommende og rar. ”  

Psykoterapeut og Coach, Betina Ekman 

Heart House er et lille mirakel af en oase, beliggende blot to minutters gang fra Strøgets pulserende liv. Billedgalleriet taler sit tydelige sprog: fred og ro i lyse omgivelser, hvor harmoni og æstetik er i højsædet.

Som behandler kan man koncentrere sig fuldt og helt om sin virksomhed. Alt andet tages der venligt og effektivt hånd om.

Den varme og indbydende atmosfære gør, at klienterne straks føler sig velkomne. Alle mine klienter har, uden undtagelse, komplimenteret stedets unikke vibe.

Efter en årrække som behandler i Heart House bringer mit professionelle liv mig nu i en anden retning, men skulle jeg ønske at åbne klinik igen, er jeg ikke i tvivl om, at det bliver i Heart House regi.”

–  Jane Bertelsen 

“Jeg er super glad for at kunne være en del af Hearthouse og glæder mig hver gang over at kunne behandle mine klienter i disse dejlige omgivelser.”
 
– Bolette Knigge-Olsen
“Heart House har skønne lokaler, skøn indretning, central beliggenhed og søde kolleger.”

 Psykolog, Anna Højer “Endnu engang tak for jeres fantastiske sted, Heart House. Min forretning har virkelig fået et positivt boost efter jeg er kommet ind hos jer.”

 Psykoterapeut, Peter Larsen 

 

 “Heart House har ordnede og tjekkede forhold, rimelig pris og ualmindelig god stil, æstetisk og pænt.”  

–  Ann Møller Nielsen 

“Heart House er et fantastisk sted med lyse, smukke og imødekommende lokaler og ikke mindst til en rimelig pris.

Mine kunder har udtrykt at de nyder de smukke omgivelser, der indgyder ro og fred.

Fed adresse at kunne sige til folk, det er omgærdet af lidt prestige at have min klinik midt på Strøget og så ligger det centralt ift. bus, metro etc. Det giver et indledningsvis professionelt indtryk af min virksomhed at have lokaler her.”  

– Psykolog, Tina Leer 

“Jeg har lige brug for at skamrose jeres dejlige sted.
Det hele fungererer bare så fint, mine klienter føler sig velkommen og tilpas i lokaliteterne.
Alt er lækkert indrettet og rent, pænt og æstetisk”

– Coach, Lonnie iversen Graedel  

“Jeg har gennem flere år været en tilfreds bruger af Hearthouse. Jeg har sat pris på den gode beliggenhed og de rolige og smukke rammer. Jeg har også været glad for Mayas fleksibilitet og hjælpsomhed, når jeg har haft brug for ekstra lokaletid”

– Psykolog, Helle Dam ♥

“Det er et sted,  jeg stolt kan vise frem, lækker indretning og dejlig stemning. Skøn indretning og meget fleksibelt. 

Det er altid en fornøjelse at tage på arbejde i Heart House og jeg anbefaler det til alle jeg kender der kunne have brug for behandlerlokale.”

Jeg er så glad for mit lokale. 

– Hypnoterapeut, Susse C. C. Persson 
kliniklokale, terapilokale, psykologlokale, behandlingslokale, klinikfællesskab


H E A R T ♥ H O U S E

Amagertorv 14B, 3., (på Strøget)

1160 København K,

mail@hearthouse.dk

Tlf. 42786010 

______________________________________________________________

© Copyright H E A R T ♥ H O U S E – Heart Illuminance 2023