Kliniklokaler


H E A R T  ♥  H O U S E

kliniklokaler, behandlerlokale, psykologlokaler, terapilokaler, behandlingslokaler, klinikfællesskab, københavn

 

I Hjertet af København

På Strøget ved Storkespringvandet

Afskærmet fra byens lyde i hyggelig og smuk gård, med charme og sjæl

Kliniklokaler i hjertet af København

Du kan leje dit kliniklokale i smukke lokaler, roligt beliggende og afskærmet fra byens lyde i hyggelig og smuk gård ved Storkespringvandet, med charme og sjæl.

Vi er glade for at have lokaler med så fantastisk placering lige i hjertet af Københavns hyggelige gamle indre by – og samtidigt så roligt beliggende.

Vi har gjort os rigtig meget umage for at skabe en rigtig hyggelig og smuk klinik som kan danne ramme for at fascilitere gode sessioner. Det er dejligt at have sin klinik i et velfungerende og smukt lokale hvor både behandlere og klienter,  allerede fra man træder ind ad døren kommer i en god stemning og i godt humør, og danner et godt grundlag for en god behandlings session.

Bl. a. har vi lydisoleret væggene mellem hvert rum og samtidigt har vi installeret ekstra døre ud mod fælleslokalerne, for at minimere forstyrrende lyde mest muligt, så der både er så roligt som muligt både udefra og indefra.

Kliniklokalerne er lyse, smukke og indbydende, nyistandsat og smukt møbleret. Der er lyse lækre parketgulve overalt i rummene.

Der er store fælles lounge-/venteområder, smagfuldt indrettet, samt helt nyistandsatte toilet og køkken faciliteter.

Terapilokalerne er velegnegnede til f.eks. psykoterapi, coaching, afspænding, zoneterapi, diætist, og andre beslægtede områder.

Elevator direkte til klinikken på 4. sal.

Fri adgang til wifi og nyt køkken med nespresso maskine.

Terapilokalerne udlejes både halve og hele dage på månedsbasis, eller med time-abonnement.

Du kan vælge så mange eller så få tider som du har brug for. På den måde er det meget fleksibelt hvordan du vil lægge dine tider i klinikken. 

kliniklokaler, behandlerlokale, psykologlokaler, terapilokaler, behandlingslokaler, klinikfællesskab, københavn

Vi har flere typer terapilokaler, med og uden briks, at vælge imellem. 

  • Terapilokaler uden briks: Med 3 behagelige stole samt skrivebord. Hyggeligt og smukt indrettet beliggende med vindue ud mod den hyggelige gård. Vores terapilokaler er velegnet til psykoterapi, coaching, rådgivning og andre former for samtaleterapi og kan rumme 2-3 personer ialt.

  • Kliniklokaler/Behandlingslokaler med briks: Hver med en briks og 2 behagelige stole samt skrivebord. Behandlingslokalerne er smukt indrettede og velegnet til afspænding, zoneterapi, kraniosakralterapi og andre beslægtede områder og kan rumme 2-3 personer ialt.

Vi er psykologer, coaches, kraniosakralterapeuter, psykoterapeuter, zoneterapeuter, afspændingspædagoger, diætister, og flere andre typer behandlere.

kliniklokaler, behandlerlokale, psykologlokaler, terapilokaler, behandlingslokaler, klinikfællesskab, københavn

Du kan vælge at lade døren stå åben ind til dit kontor/ klinik, så du mærker, at du er en del af noget større. Du kan lukke den, når du har brug for ro – du bestemmer, hvor meget du vil være med.

Du kan have din egen selvstændige klinikpraksis i Heart House, med eget skilt på døren til dit kliniklokale når du er der, og du får en skuffe til dine ting i dit eget kliniklokale.

♥ The Heart Room ♥

Du kan også leje vores dejlige Heart Room, vores smukke lyse store rum, til grupper i weekender 7-22 og aftener 19-22.

(Vi værner om roen og stilheden i Heart House, så det er kun weekender og aftener (og kun i The Heart Room på 3. etage) at der kan være grupper, så der er altid er roligt på 4. etage)

Du kan se alle priser HER

Klinikfællesskab Kliniklokale terapilokale

Du kan høre hvad andre siger  her

Kunne du have lyst til at høre mere eller lave en aftale om fremvisning, så skriv gerne en mail med en ansøgning til os, hvor du skriver lidt om hvem du er 🙂

mail@hearthouse.dk


kliniklokaler, terapilokaler, psykologlokaler, behandlingslkaler, klinikfællesskab, københavn

Søger du et psykologlokale, kliniklokale, behandlerlokale eller terapilokale, så kig rundt på vores sider og kontakt os for en uforpligtende rundtur i lokalerne, så du kan se om det er noget for dig 🙂


kliniklokale, kliniklokaler, behandlerlokale, psykologlokaler, terapilokaler, behandlingslokaler, klinikfællesskab, københavn  kliniklokaler, behandlerlokale, psykologlokaler, terapilokaler, behandlingslokaler, klinikfællesskab, københavn  kliniklokaler, behandlerlokale, psykologlokaler, terapilokaler, behandlingslokaler, klinikfællesskab, københavn  kliniklokaler, behandlerlokale, psykologlokaler, terapilokaler, behandlingslokaler, klinikfællesskab, københavn  kliniklokaler, behandlerlokale, psykologlokaler, terapilokaler, behandlingslokaler, klinikfællesskab, københavn  kliniklokaler, behandlerlokale, psykologlokaler, terapilokaler, behandlingslokaler, klinikfællesskab, københavn


kliniklokale, terapilokale, psykologlokale, behandlingslokale, klinikfællesskab
IMG_4543

 HEART ♥ HOUSE

Amagertorv 14B, 3., 1160 København K,

mail@hearthouse.dk

______________________________________________________________

© Copyright HEART HOUSE – Heart Illuminance 2019