♥ Klinikfællesskab ♥H E A R T  ♥  H O U S E

 

♥ Klinikfællesskabet i hjertet af København ♥

På Strøget ved StorkespringvandetAfskærmet fra byens lyde i hyggelig og smuk gård, med charme og sjæl

♥ Du kan leje dit kliniklokale i smukke lokaler, roligt beliggende og afskærmet fra byens lyde i hyggelig og smuk gård ved Storkespringvandet, med charme og sjæl.

♥ Vi er glade for at have lokaler med så fantastisk placering lige i hjertet af Københavns hyggelige gamle indre by – og samtidigt så roligt beliggende.

♥ Vi har gjort os rigtig meget umage for at skabe en rigtig hyggelig og smuk klinik som kan danne ramme for at fascilitere gode sessioner. Det er dejligt at have sin klinik i et velfungerende og smukt lokale hvor både behandlere og klienter,  allerede fra man træder ind ad døren kommer i en god stemning og i godt humør, og danner et godt grundlag for en god behandlings session.

♥ Kliniklokalerne er lyse, smukke og indbydende, nyistandsat og smukt møbleret. Der er lyse lækre parketgulve overalt i rummene.

♥ Der er store fælles lounge-/venteområder, smagfuldt indrettet, samt helt nyistandsatte toilet og køkken faciliteter.

♥ Fri adgang til wifi og nyt køkken med nespresso maskine.

♥ Lokaleleje på Timebasis – Book de tider du har behov i vores onlinekalender. 

♥ Du kan se alle muligheder og priser her


 

Du kan vælge at lade døren stå åben ind til dit kontor/ klinik, så du mærker, at du er en del af noget større. Du kan lukke den, når du har brug for ro – du bestemmer, hvor meget du vil være med.

Du kan have din egen selvstændige klinikpraksis i Heart House, med eget skilt på døren til dit kliniklokale når du er der, og du får en skuffe til dine ting i dit eget kliniklokale.


Du kan høre hvad andre siger her

Kunne du have lyst til at høre mere eller lave en aftale om fremvisning, så skriv gerne en mail med en ansøgning til os, hvor du skriver lidt om hvem du er 🙂

mail@hearthouse.dkSøger du et psykologlokale, kliniklokale, behandlerlokale eller terapilokale, så kig rundt på vores sider og kontakt os for en uforpligtende rundtur i lokalerne, så du kan se om det er noget for dig 🙂             Kliniklokale København, Heart House Lokaleleje         

    

kliniklokale, terapilokale, psykologlokale, behandlingslokale, klinikfællesskabH E A R T ♥ H O U S E

Amagertorv 14B, 3., (på Strøget)

1160 København K,

mail@hearthouse.dk

Tlf. 42786010 

______________________________________________________________

© Copyright H E A R T ♥ H O U S E – Heart Illuminance 2023